تحول دیجیتال در شرکت Mitsubishi Chemical

شركت میتسوبیشی یك شركت ژاپنی است كه در سال 1870میلادی توسط ایواساکی یاتارو تأسیس شد. این شرکت در ابتدا در زمینه ساخت و ساز کشتی مشغول به کار بود و بعد ها به فیلد کاری بیمه وارد شد. در طول دهه های بعد این شرکت وارد صنعت ساخت و ساز هواپیما و تجهیزات آن شد. در نهایت با توسعه کسب و کار شرکت و ورود به دیگر صنایع، این شرکت به هلدینگ میتسوبیشی تبدیل شد که دارای شرکت های تابعه زیادی است. یکی از شرکت های این هلدینگ،شرکت میتسوبیشی کمیکال كورپوریشن است که در زمینه تولید مواد شیمیایی، پلیمرها و کامپوزیت های با پایه کربنی فعالیت دارد و اکنون نهمین تولیدکننده محصولات شیمیایی در جهان می باشد.

 

مسیرتحول دیجیتال در شرکت Mitsubishi Chemical Corporation:

شرکت میتسوبیشی کمیکال کورپوریشن در سال 2017 کارگروه تحول دیجیتال را راه اندازی کرد تا هسته اصلی و محرکی برای شرکت های زیرمجموعه در راستای توسعه قابلیت های دیجیتال خود باشد. این کارگروه طرح‌های باارزش بالا را شناسایی کرده تا در توسعه کسب و کار شرکت کار آمد باشند. برای مثال، این شرکت از فناوری های دیجیتا برای بهبود کیفیت محصول، بهینه سازی و خودکارسازی فرآیند های کسب و کار و تسریع روند تحقیق و توسعه استفاده می نماید.

برخی از فعالیت ها و پروژه های این شرکت در جهت پیشرفت با فناوری های مدرن دنیا:

این شرکت بااستفاده از حسگرهای اینترنت اشیا و تحلیلگری داده های بلادرنگ،خرابی های احتمالی ونیاز به تعمیرات را تشخیص داده تا با تعمیر ونگهداری پیشگیرانه به بهبود کارایی عملیاتی کمک نماید.
پلتفرم های زنجیره تأمین و پلتفرم های تعامل با مشتری نیز از پروژه های این شرکت در مسیر تحول دیجیتال میباشد.
استفاده ازفناوری شبیه سازی دوقلوهای دیجیتال برای ایجاد کپی مجازی ازفرآیندهای تولیدمحصول.
استفاده از مدل های هیبریدی برای شناسایی محصولات جدید و افزایش کیفیت آن ها.• همکاری دانشگاه متروپولیتن و فناوری هوش مصنوعی، یک بافت ضدباکتری طبیعی را برای استفاده در صنعت بسته بندی مواد غذایی ارائه دادند. این تحقیق زمینه را برای افزایش ماندگاری و بهبود کیفیت، ایمنی و یکپارچگی مواد غذایی بسته بندی شده در مقیاس صنعتی فراهم می کند. این نتایج یک گام بزرگ به سوی فناوری نوین بسته بندی طبیعی، غیر شیمیایی و ضد باکتری برای صنایع غذایی و تولیدی می باشد.• در دهه 2010 شرکت میتسوبیشی کمیکال کورپوریشن با همکاری شرکت I.B.M اقدام به شبیه سازی مراحل اولیه واکنش میان لیتیم و اکسیژن در باتری های هوا-لیتیم کردند. درک ساز و کار شیمی باتری های هوا-لیتیم می تواند به تولید باتری هایی با کارایی بالا منجر شود تا از آنها در ادواتی نظیر خودروها و تلفن های همراه استفاده کرد.

• این شرکت ژاپنی با همکاری یک پتروشیمی دیگر قادر به ثبت اختراع پلی استر زیستی و دریافت امتیاز آن شد. تولید پلی استر زیستی در راستای رویکرد کاهش انتشار کربن و گازهای گلخانه ای تا سال 2050می باشد.

• یکی از فرصت های این شرکت در کاهش هزینه، به حداقل رساندن هزینه های انرژی مانند هزینه های تأمین برق در سطح شرکت است. بدین منظور شرکت میتسوبیشی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر سرمایه گذاری نمود تا هزینه تأمین برق مصرفی سایت های خود را کاهش دهد. علاوه بر آن، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر آلایندگی محیط زیستی در پی ندارد و جایگزین کردن آن ها با انرژی های فسیلی در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک خواهد کرد.

مطالب مرتبط

scroll to top
TOP